Alt du må vite om iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Pluss og iOS 11

//Alt du må vite om iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Pluss og iOS 11

Alt du må vite om iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Pluss og iOS 11

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alt du burde vite om iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Pluss og iOS 11.

Nyhetene på iPhone 8 og iPhone pluss er ganske evolusjonære. Det finnes ingen banebrytende løsninger. iPhone X er et gjennombrudd, revolusjonerende telefon. Alt dette også takket være iOS 11, som også vil forbedre ytelsen til iPhone.

Ny versjon av iOS 11 systemet.

Av ting vi har allerede visst om iOS 11 etter konferansen WWDC 2017, kan man nevne blandt annet bedre synhronisering av meldinger/iMessage, der samtalehistorikk skal være jevnt overført mellom alle enhetene som er koblet til kontoen eller den nye versjonen av Siri, som nå skal få mer naturlig stemme.

Endringer er også gjort i instillingspanelet, der det ble lagt til større knapper og de ble utplassert i et bedre plassering. Viktige endringer dukket også opp i kamera aplikkasjonen, som lar  minske film og bilde størrelsen ved hjelp av den nye modell kjompresjonen til bildene – HEIF (High Efficiency Image File Format) og H.265.

Funskjoner som ble oppdaget under iOS 11 testene i beta versjonen.

Etter denne premieren og utgavelsen av flere beta iOS 11 versjoner, oppdaget vi nye ting, som ikke ble nevnt under WWDC 2017, som alternativet med å skrive til Siri, enhånds zoom, i Apple Map, ekstern sikkerhetskopiering i iCloud eller inspilling av skjermen.

I den finale versjonen av iOS 11 vil det også være mulig å administrere programinnhold, som betyr at du kan selv rengjøre unødvendig data, for eksempel Spotify-cache, som gjør at vi vil kunne tilpasse kontrollsenteret eller redigere skjermbilder direkte etter at de er ferdige.

Nye funksjoner iOS i iPhone 8 og iPhone 8 pluss.

Av konferransen Apple Keynote 2017 fikk vi vite, at endringene i iOS i iPhone 8 gjelder for det meste bildene og videoene. I portrettmodus vil iPhone 8 Plus kunne bruke sanntidslyseffekten, og videoopptaket vil være mulig ved 1080p-oppløsning ved 240 bilder per sekund og ved 4K ved 60 fps. Det vil også være tilgjengelig automatisk deteksjon ved piksel type – bevegelse, gress, sand osv.

Nye funskjoner iOS til iPhone X

Allerede fra ustabil informasjon om iPhone X fikk vi vite, at den nye iPhone X telefonen vil være uten Touch ID, og istedenfor vil det være et system som vil kjenne igjen ansiktiet ditt. Dette vil hete Face ID.

Dette ble bekreftet under konferransen, nå holder det bare å se på telefonen og den vil låses opp.

Men hvordan vil dette funke? hver gang vi ser på telefonen, vil ansiktet bli skannet med et sett av TrueDepth kameraer.

For å gjøre funksjonen bedre ble det lagd et nevral nettverk basert på over et milliard bilder, som vil støtte ansiktsgjennkjenningssystemet, slik at det gjenkjenner eieren uten feil. Resultatet blir at til og med når du har på deg briller, lue, skjegg eller til og med maske, vil Face ID ikke ha noe problem med det. Effektivitetseffekter ble sammenlignet med forgjengeren, Touch ID, hvis sjanser for å bli låst opp av en annen person ble estimert til 1 til 50 000 og Face ID – 1 til 1 000 00.

Hva mer? Enkelt tapp vil lyse opp skjermen eller det holder med at du løfter opp telefonen. Det vil også bli endret gest støtte. For eksempel, rask videresending mellom applikaskjonene vil være mulig ved en swipe på nederst strålen, og oppstart av  kontroll sentralen – swipe ned fra høyre øverste hjørne.

iPhone X vil være til salgs den 27. oktober.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2017-10-17T15:53:17+00:00 oktober 17th, 2017|Ingen kategori|