Det beste iPhone servicet i Eidsberg, Østfold.

//Det beste iPhone servicet i Eidsberg, Østfold.

Det beste iPhone servicet i Eidsberg, Østfold.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Det beste iPhone servicet i Eidsberg, Østfold.

Hele tiden reparerer vi iPhone siden året 2012.

Vi har fått tilgitten til mange kunder, du kan også være med i denne gruppen. Selv kan du sjekke oss på facebook siden vår. Det er ganske sikkert at vi er det beste servicet etter garanti hos Apple. Enhetene deres blir reparert med en gang, når du kommer. 

Når du kommer til oss tar du ikke risikoen til å ødelegge telefonen.

Hos oss har det hendt bare to ganger at enhetene ble ødelagt på grunn av oss, og da kjøpte vi en ny telefon til kundene. Derfor er det bedere å komme til oss enn p ta risikoen av å ødelegge den selv. 

Det vi driver med er 100% profesjonelt og det er ikke noe hobby. 

Oftest når du komer til oss drar du etter 15-20 minutter med en helt ny telefon.

Prisene for å bytte skjermen i iPhone:

iPhone 6 – 800 nok, orginal LCD, vi gir garanti til neste knus, men garantien gjelder ikke lenger etter at den er knust. 

iPhone 6s – 1300 nok, orginal LCD, alle funksjonene 3D touch funker, og dette gir vi også garanti på. Det som er viktig med iphone 6s, er at reparasjonen må bli utført av en profesjonell person på grunn av små detaljer inne i telefonen.

Det beste iPhone servicet i Eidsberg, Østfold.

iPhone 7 – 1800 nok, orginal LCD, reparasjonen varer i ca. 30 minutter, og dette samme gjelder med iPhone 7 at dette må bli utført av en spesialist. 

Fra og med 1. Februar flytter vi Verkstedet til et større lokal, men det vil ligge i samme etasje. Der kan man se direkte hvordan jeg reparerer knuste skjermer. Der vi igjen bruker orginale LCD. 

Vi bytter også batteriene, alle modellene fra iPhone 5s til iPhone 7, vil det koste 500 nok å bytte batteriet og det vil ta ca. 5 minutter. 

Hos oss kan du fikse eller reparere nesten alle problemer med deres telefoner, og vi hjelper også med å tømme loggen, oppdatere og vi vil hjelpe med å overføre hele telefonen til en ny iPhone. 

Likke oss på Facebook her>>>>>

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2018-01-16T15:20:15+00:00 januar 16th, 2018|Nyheter|