Forskjellen mellom en billig skjerm og en du får bytta her hos oss.

//Forskjellen mellom en billig skjerm og en du får bytta her hos oss.

Forskjellen mellom en billig skjerm og en du får bytta her hos oss.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Iphone orginal lcd

Forskjellen mellom en billig skjerm og en du får bytta her hos oss.

Med tanke på kundene som kommer til oss med Apple produkter vil vi gjerne komme foran, og vi minimaliserte kostnadene for skjermen til det laveste, men likevel slik at det er verdt for skjermen.

For alle skjermer som har blitt reparert hos oss gir vi lifetime garanti, så lenge den ble ødelagt av seg selv. Du kan komme til oss og vi reparerer med en gang, det betyr at du får telefonen samme dag.

Vi gjør dette fordi mange kunder har hos andre firmaer blitt lurt, og dem har fått billige skjermer fra nettet, som ikke funker som de skal, og limet holder ikke nok.

Dette er noe som ikke er bra i det hele tatt, i hvert fall fra iPhone 6 modellen og oppover, siden disse telefonene trenger en bra skjerm. Hos oss er dere omringet med bra hjelp og dere vil alltid for hjelp uansett hva.

Det er verdt å betale så mye som det trengs, for å kjenne på komforten av iPhonen ettersom den ikke blir ødelagt videre.

Det skjer ofte at kundene mine kommer til meg med billige skjermer, der det ender opp med at telefonene må kastes fordi det ikke er mulig å reparere dem.

Noen uker siden skrev vi hva man skal gjøre når telefonen din får vannskade. Kundene som kom til oss og hørte på oss, dro hjem lykkelige med sin iPhone.

Det er viktig å høre på oss, fordi vi har drevet med dette i litt over 6 år.

Husk å lese bloggen vår for å lære mer om hva man skal gjøre i forskjellige situasjoner, for å sikre reparasjonen av din iPhone.

Lik gjerne Facebook siden vår, og vær en del av fornøyde kunder. Der kan dere forsikre dere om at alle kundene er kjempe fornøyde.

Vår kunnskap er garantert en av de beste i hele Norge når det gjelder iPhone. Vi har lært masse i Kina, og ikke på nettet, men fysisk hos de beste.

Like oss på Facebook

Iphone orginal lcd

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2018-01-05T15:00:57+00:00 januar 5th, 2018|Ingen kategori|