Har du knust Iphonen din? ikke vent, gjør det med profesjonelle.

//Har du knust Iphonen din? ikke vent, gjør det med profesjonelle.

Har du knust Iphonen din? ikke vent, gjør det med profesjonelle.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Knust iphone Moss,Fredrikstad,Sarpsborg,Ski

Knust iphone Moss,Fredrikstad,Sarpsborg,Ski

Vi eple-legevakt er en reparasjonsservice som gir alltid sitt beste. Ved reparasjon bruker vi alltid orginal LCD som gir dere en garanti på at det vi gjør er bra. Vi bruker også andre orginale deler, fordi vi gjør dette profesjonelt. Kundene som kommer til oss, drar herfra fornøyde og glade. Selv lager vi orginal LCD ved å ta av skjermen på gamle, og ødelagte telefoner, og skaper et nytt og orginalt LCD, ved å varme den opp og smelte den sammen. 

Vi bruker også andre profesjonelle maskiner og verktøy slik at det vi gjør blir gjort ordentlig.

F.eks tar telefonene en bad i en spesiell maskin, slik at de renses og tørker om de får vannskade. Men det er bare en av de mange tinga vi gjør her. Vi gjør komplekse reparasjoner, men ikke bare det, vi fikser små ting som å skru i en skrue eller hjelper til med å få på telefonen. Vi prøver altså alltid å hjelpe om kunden er i nød. Kundenene vil alltid bety mye for oss og vi vil alltid ha bra kontakt med dem. De trenger ikke bare å komme, men kundene kan også ringe og spørre om råd. 

Det viktigste er at du kommer med en gang om du knuser telefonen din. Mange vil kanskje vente til de har knust telefonen skikkelig, før dem komer får å reparere den, men det er ikke bra. Telefoner er elektronikker som ikke burde bli utsatt for støv og fuktighet, noe som kan skje den, om du bærer på en knust telefon. Telefoner med mye støv og fuktighet kan ta fyr, eller rett og slett bli brent på innsiden. 

Eple-legevakt er garantert et av det beste servicet i Mysen og rundt i Østfold, ved Fredrikstad og Moss. Du kan finne oss på MørstadSenter, Smedgaten 30. i 3 .etg. Vi håper du kommer innom oss, om det trengs. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2017-09-26T15:48:16+00:00 september 26th, 2017|Ingen kategori|