Har du vannskade? IKKE skru den på!

//Har du vannskade? IKKE skru den på!

Har du vannskade? IKKE skru den på!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Datt den elskede, dyre telefonen din i vasken? Eller kanskje doen? Uansett hvilken våt historie har hendt, er det noen regler, som vi skal følge for å få større sjanse på å redde telefonen din, med eple logoen. Jeg syns at mange av leserne våre kan disse metodene, men vet også at det er mange som ikke vet hvordan de skal reagere, når telefonen har noe nær kontakt med noen typer væsker.

1. TENK FORT!

Først å fremst må du så fort som mulig ta den ut av væsken, som telefonen har landet i.

Skru iPhonen av og tørk den godt med et håndkle, papir eller hva som helst du finner, med en gang. Dette er en nødsituasjon og det viktigste er at du reagerer fort!

2. IKKE LAD!

Uansett hva som skjer, må du IKKE koble iPhonen din til noe elektrisk kilde! Om du gjøre det, så kan væsken, som er selvfølgelig strøm ledende, skape kortslutning. Kortslutning er noe som kan skape katastrofale ødeleggelser, og det kan hende at iPhonen ikke kan blir reddet lenger.

3. BRUK RIS

Det er forkjellige meninger om ris faktisk kan redde telefonen din, men det er sikkert at ris har et hygroskopisk virkning. Ris tar imot vannet og det vil ikke skade telefonen din. Fra min observasjon og erfaring, vet jeg at risen kan faktisk ta til seg fuktighet fra telefonen. Ikke tro at om du legger telefonen din i ris i tre dager så begynner den å funke, men dette kan gjøre det bedre for den som skal reparere den. Selv om ris ikke får telefonen din til å virke igjen, er det bra å gjøre hvertfall noe. Det beste blir da å komme bort til oss, og vi hjelper med å fikse den.

4. SERVICE

Om du faktisk tør å slå på telefonen din, noe du ikke burde gjøre, og den begynner å virke igjen, tro ikke at du blir kvitt konsekvensene. Konsekvensene kommer etterpå. På innsiden av telefonen kan det være væske som etterhvert kommer til skape rust på hovedkortet og andre problemer kan dukke opp. Men etter det kan det være altfor sent eller altfor dyrt for å reparere den. En telefon som har hatt noe kontakt med væske, må bli tatt med til et service, hvor profesjonelle ansatte kan reparere den med profesjonelle verktøy. Det beste er å komme til det nærmeste servicet med en eneste gang du har muligheten til det. ikke vent!

Om iPhonen din detter ned i vannet og dere følger disse reglene over, så holder det med maksimal økning av sjansene på å redde telefonen din og spare noe penger. Jeg håper selvfølgelig dere ikke trenger å gjøre dette. Det viktigste for å reparere telefonen er selvfølgelig å komme hit med den så fort som mulig, så vi kan sette i gang prosessen. Vi har «PROFFESIONAL ULTRASONIC CLEANER», en maskin som renser og vasker telefonen med spesielle vaskemidler, som kan få telefonen til å funke igjen. Det er bare å komme med en gang!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2017-03-07T17:10:25+00:00 februar 7th, 2017|Ingen kategori|