Hvor mye burde du betale for å bytte skjerm på en Iphone

//Hvor mye burde du betale for å bytte skjerm på en Iphone

Hvor mye burde du betale for å bytte skjerm på en Iphone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Prøve å bytte av skjerm på en Iphone kan alle prøve, men alle vil ikke klare det.

Det værste man kan gjøre og det de fleste gjør feil med, er å kjøpe en dårlig skjerm fra nettet. Forskjellen på prisene kan være veldig store, og de varierer. Ikke alltid da skjermene er dyre, betyr det at de kan være gode. Jeg selv mener at man burde resilkulere glasset som er oppå og bruke det på nytt, som vanligvis funker best. Det er også skjermer til salgs av slik resilkureling, der folk selger slike skjermer, fordi de er orginale. Men likevel ikke alle klarer å bekrefte om en slik skjerm er orginal, eller om de klarte å lure deg. Selvfølgelig vet vi at uorginale vil også funke, men det er ikke orginale skjermer til iPhone, og videre kan det føre til skader på telefoner, der for ekempel det kan oppstå problemer med den grafiske prossesoren eller andre typer uhyggelige hendelser ved bruk av iPhone telefonen.

Eple-legevakt har ca. 5 år med erfæring med iPhone telefoner, og det er det vi legger mest vekt på. Det kommer mange kunder med slike telefoner og feil valgte skjermer, fordi telefonen blir rett og slett ødelagt, ikke alle, men mange.

Hvordan finne ut om skjermen er uorginal eller laget av ekte service?

Det første er prisen, om prisen er altfor billig kan det være mistenksomt. Sevfølgelig vil vi bruke minst mulig penger på reparasjoner, men om vi bruker slike ting kan den bli ødelagt. Det viktigste er iPhoner med 3D touch, iPhone 6S oppover. Der telefonene reagerer mer på touchen. Ved disse skjermene vil vi anbefale å ikke bruke uorginale skjermer, fordi dere vil bli ufornøyde garantert.

Den andre tingen er garantiern. Spør alltid hvor lenge garantien vil vare. Og finn ut om servicet og garantien faktisk eksisterer. Det er viktig at garantien faktisk er der. NB, garantien hos oss varer hele tiden, helt til du ikke ødelegger den selv.

Det tredje er at man fikser verkstedet slik at den kan bli brukt for reparering av iPhone. Ved bruk av spesiell verktøy. Alt det her, vil vises i prisen. Nå som vi har 17.10.2017, med eksempelet av iPhone 6S prisen er 1500kr med garantien som vi gir, ved bruk av spesielle verktøy og andre maskiner, viser vi at verkstedet er et godt sted, som tar dette alvorlig. Telefonen blir da reparert etter ca. 20 minutter, som betyr at du ikke vil bli separert med  telefonen din for lenge, og den vil være lenge ved din side.

Selvfølgelig kan du fikse den selv, ved bruk av youtube videoer, problemet er ved kjøpet av skjermen. Det er også viktig at hver eneste skrue går tilbake på plass, fordi forskjellige skruer har forskjellige lengder og du kan ødelegge telefonen for alltid. Men du kan alltid ringe oss eller komme til oss og vi vil hjelpe deg med hvordan det funker, og forklare hvordan man gjør det.

Det finnes forskjellige punkt reparasjoner, men når du kommer til oss vet du hva du betaler for. Du vil komme ut fornøyd.

Vi håper dere kommer til oss, og velger oss som dem som kan få æren av å reparere telefonen din. Bli med i gruppen av fornøyde kunder.

Mvh Lukasz

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2017-10-17T16:25:46+00:00 oktober 17th, 2017|Ingen kategori|