Iphone servis 24/7 Mysen Askim Fredrikstad

//Iphone servis 24/7 Mysen Askim Fredrikstad

Iphone servis 24/7 Mysen Askim Fredrikstad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Iphone servis 24/7 Mysen Askim Fredrikstad

I tilbudet vårt har vi 24 timers servis, som er veldig populær nå til tiden.

Jeg kan komme når som helst, vi kan møtes i mørstad senteret og jeg kan reparere telefonen din med en gang. Det koster ikke noe ekstra, det er en vanlig reperasjon. Hele tiden hos oss er det ca. 300 orginale LCD skjermer, til alle Iphone modeller, iphone 4 serie, iphone 5 serie, iphone 6 serie, iphone 7 serie, iphone 8 serie, og iphone X.

I tillegg til skjermbytte, bytter vi også batteri og andre reperasjoner, med en gang. Vi har nesten alle bytte deler til iphoner, som vi kan bytte ut med en gang. 

Konklusjonen er at du kommer trist til oss, med en knust iphone, vi reparerer innen 15-20 minutter, og du går ut glad og lykkelig, med ny iphone. Vi er som vanlig legevakt, bare for iphoner. Derfor heter vi eple-legevakt. 

Iphone servis 24/7 Mysen Askim Fredrikstad

Praktisk 100% av våre kunder er veldig fornøyde med resultatene og det vi gjør, men selvføgelig før kunne det hende at jeg ødela telefonen, men på grunn av det fikk kunden tilbudet om å få en helt ny iphone, slik at han ikke gikk ut uten no telefon. Vi bryr oss om kundene og vil at de skal få det beste. 

Vi har også salg tilbud av lommebok deksler, til iphone 5 serie, iphone 6 serie og i tillegg har vi også glass beskyttelse til alle iphone modeller. Vi har også bluetooth øretelefoner som er vanntette, som du kan bruke til å trene med, eller bare sitte hjemme og høre på musikk. Her kan du også finne ladere til iphone, og hele tiden prøver vi å gjøre tilbudet vårt større for å være en bra servis med mye utstyr. Vi vil gjerne være de beste for kundene og at de skal være fornøyde. I våre øyne er vi det beste serviset med all utstyr som trengs. 

Dere er hjertelige velkommen til oss, bli med i en gjen av fornøyde kunder. Vi har en stor erfæring og vi mener at det er best å velg en bevist servis.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2017-09-29T15:23:42+00:00 september 29th, 2017|Ingen kategori|