iPhone x, en fantastisk apple enhet.

//iPhone x, en fantastisk apple enhet.

iPhone x, en fantastisk apple enhet.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

iPhone x, en fantastisk apple enhet.

Firmaet Apple har flere ganger vist oss at dem klarer å skape fantastiske enheter.

Jeg mener at dem har klart det enda en gang, og denne ganger er det iPhone X. Men nå i tillegg som det eneste firmaet i verden, tok dem vare på kundene sine ved å forsikre dem med en revolusjonerende skjermbytte. Dette skal bare koste 3000kr. Det som er revolusjonerende er at denne gangen er skjermen OLED og ikke LED noe som er mye dyrere. Jeg som er brukeren av en slik telefon er jeg veldig fornøyd som har en verksted eple-legevakt. Med iPhone reparasjoner vil vi heller sende kundene våres til autoriserte apple verksteder siden det vil være bedre.

Endelig tar apple vare på oss.

Vi som bruker den fantastiske iPhone X kan være forsikret om at endelig er det Apple, den som burde ha gjort det, som tar vare på kundene. Vi som en ikke autorisert iPhone verksted klarer vi sikkert å gjøre det mye raskere enn Apple verksted fordi det tar bare opp til 1 dag. Men likevel en slik OLED skjerm kjøpt utenfor apple, er mye høyere, og derfor også jeg som har iPhone X, er jeg veldig fornøyd når jeg kan kjøpe en iPhone til flere tusen og reparere en til 3000kr. Det er heller ikke noe tap for oss som reparerer disse. Fordi vi som er en av slike verksteder som ikke er autoriserte fikk det slik at dem tar vare på kundene sine og velger å reparere de selv. Det er bra for nå varige kunder og kundene i framtiden. 

Fantastisk enhet

iPhone X er genialt produkt som ikke har blitt skapt før. Den er oppbygget på et fantastisk måte, og  det holder nesten 4 minutter på å skru den opp og sette sammen igjen. iPhone x, en fantastisk apple enhet. Ved å teste en slik iPhone kan dere se på bildet, batteriet på en slik iPhone. Dem minska energi forbruket i prossesorene som vil gjøre at telefonen vil klare å holde seg lenger uten ladning. Fra en revolusjon som ble laget i en garasje i 40 år etter det første apple produktet ble slippet ut, ble teknologien noe perfekt. Vi venter i spenning på hva mer apple vil finne på og hva vil skje mellom de neste 40 årene. Slikt har ingen trodd at dette vil skje, ikke enda Da Vinci har sett for seg noe slikt. 

Jeg er sikker og håper på at apple vil fortsette å overraske oss og gi oss glede. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

2017-11-10T13:14:40+00:00 november 10th, 2017|Ingen kategori|