Om oss 2017-09-07T23:40:55+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

VI TAR PÅ OSS ALLE TYPER OPPDRAG!

Eple-legevakt.no og iReparatøren.no har drevet med reparasjon av telefoner og nettbrett i Indre Østfold i henholdsvis fire og seks år. Istedenfor å konkurere, bestemte vi oss heller for å samarbeide og jobbe sammen. Dette fordi vi ønsker å vokse sammen, og ekspandere virksomheten videre utover i hele landet. Vi ønsker også å gi kunder reparasjoner av høy kvalitet med originaldeler fra skjerm til konkuranseledende priser. Derfor så vi på det som en stor fordel å dele erfaringer og kompetanse, fremfor å jobbe mot hverandre.

Vi er ikke autorisert Apple verksted! Når vi reparerer telefonen med knust glass og hel LCD så bruker vi en spesiell teknikk for å skille skjermen fra det knuste glasset og bruker orginal LCD om igjen.

Vi utvikler oss kontinuerlig, og drar jevnlig til Kina for opplæring innenfor nye modeller og håndtering av verktøy og maskiner. Vi har kontakter i Kina, Tyskland og Taiwan.

iReparatøren.no holder til i Askim og tar på seg alle type oppdrag innen Apple iPhone, iPad, iWatch, Mac og Samsung. Vi holder til på Askimtorget i sentrum, og er tilgjengelig på 948 31 515. iReparatøren er spesialist innen Samsung og iPhone.

WWW.FINNSPARE.NO AS Prosjekt-, Eple-legevakt.no holder til i Mysen og tar på seg alle type oppdrag innen Apple iPhone, iPad, iWatch, Sony, HTC, Nubia, Huawei og andre merker. Vi holder til på Mørstadsenteret i sentrum, og er tilgjenglig døgnet rundt på 998 74 418.

Vi samarbeider med Innovi AS, som er spesialist på reparasjon av stasjonære og bærbare PC-er. Innovi er også totalleverandør av IT-relaterte tjenester til både private og bedrifter. Det være seg løsninger innen web/hosting, sikkerhet, cloud-tjenester og fjerndrift/drift av nettverk.

0
Reparerte Skjermer
0
Oppført Baterii
0%
Fornøyde Kunder

Bli kjent med oss

Lukasz Pawlowicz
Lukasz PawlowiczDoktor
Lukasz har og lang erfaring med reparasjoner av PC-er, og begynte med dette allerede i 1999. Han reparerte sin første telefon i Kina i 2013, og har utviklet ferdighetene siden. I dag er han ekspert på iPhone, iPad, iWatch og flere andre modeller. Gjennom sin bedrift www.finnspare.no AS har han prosjektet eple-legevakt.no. Han har lokaler på Mørstadsenteret i Mysen sentrum, og tar oppdrag alle dager i uken, døgnet rundt. Lukasz kommer fra Polen, og han kom til Norge i mai, 2007. Bloggen blir skrevet av han, og derfor om noe blir skrevet feil, vil vi gjerne få informasjon om det for å forbedre det.
Håkon Ringås
Håkon RingåsDoktor
Ringås begynte allerede som 16-åring med å skru opp sin egen telefon for å finne ut hvordan alt fungerte. Med en bratt læringskurve, lærte han seg snart også å reparere flere modeller, og i dag reparerer han alt innen iPhone, iPad, Samsung og andre. Etter et halvt års utvikling, begynte han å ta imot telefoner hjemme på „gutterommet“, og over årene har bedriften utviklet seg. I dag holder han til på Askimtorget i sentrum og tar imot flere telefoner/nettbrett daglig. Det er mulig å avtale time utenfor åpningstidene, etter ønske fra kunde.

Kunnskap

Iphone Reperasjon 95%
Diagnostikk 95%
Utskifting av Skjermer 95%
Reparere Samsung-telefoner 50%
Reparere Huawei-telefoner 95%
Reparere Sony-telefoner 95%
Reparere Ipad 95%
Kombinerer styrker og kunnskap 100%

Kunnskap

Iphone Reperasjon 95%
Diagnostikk 95%
Utskifting av Skjermer 95%
Reparere Samsung-telefoner 95%
Reparere Huawei-telefoner 50%
Reparere Sony-telefoner 50%
Reparere Ipad 95%
Kombinerer styrker og kunnskap 100%

Vi tar imot postordre ifra hele Norge

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.