Om oss 2019-08-02T10:43:30+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

VI TAR PÅ OSS ALLE TYPER OPPDRAG!

iPhone reparasjon Østfold/Viken

Eple-legevakt.no har drevet med reparasjon av telefoner og nettbrett i Østfold/Viken i åtte år fra og med 2019. vi ønsker å vokse, og ekspandere virksomheten videre utover i hele landet. Vi ønsker også å gi kunder reparasjoner av høy kvalitet med originaldeler fra skjerm til konkuranseledende priser. I 2019 har vi bygget ut servicet, med å utvinne LCD fra ødelagte skjermer. Vi bruker de beste midlene til dette, og vi kan glede oss med fornøyde kunder. 90% av LCD-skjermene, er originale Apple produkter.

Vi er ikke et autorisert Apple verksted! Når vi reparerer telefonen med knust glass og hel LCD så bruker vi en spesiell teknikk for å skille skjermen fra det knuste glasset og bruker orginal LCD om igjen.

Vi utvikler oss kontinuerlig, og drar jevnlig til Kina for opplæring innenfor nye modeller og håndtering av verktøy og maskiner. Vi har kontakter i Kina, Tyskland og Taiwan.

PAWLOWICZ AS, Prosjekt-, Eple-legevakt.no holder til i Mysen og tar på seg alle type oppdrag innen Apple iPhone, iPad, iWatch, og vi prøver også å bli et autorisert service for Huawei. Vi holder til på Mørstadsenteret i sentrum, og er tilgjengelig døgnet rundt på 998 74 418.

Vi samarbeider med Innovi AS, som er spesialist på reparasjon av stasjonære og bærbare PC-er. Innovi er også totalleverandør av IT-relaterte tjenester til både private og bedrifter. Det være seg løsninger innen web/hosting, sikkerhet, cloud-tjenester og fjerndrift/drift av nettverk.

0
Reparerte Skjermer
0
Oppført Baterii
0%
Fornøyde Kunder

Bli kjent med oss

Lukasz Pawlowicz
Lukasz PawlowiczDoktor
Lukasz har og lang erfaring med reparasjoner av PC-er, og begynte med dette allerede i 1999. Han reparerte sin første telefon i Kina i 2013, og har utviklet ferdighetene siden. I dag er han ekspert på iPhone, iPad, iWatch og flere andre modeller. Gjennom sin bedrift www.finnspare.no AS har han prosjektet eple-legevakt.no. Han har lokaler på Mørstadsenteret i Mysen sentrum, og tar oppdrag alle dager i uken, døgnet rundt. Lukasz kommer fra Polen, og han kom til Norge i mai, 2007. Bloggen blir skrevet av han, og derfor om noe blir skrevet feil, vil vi gjerne få informasjon om det for å forbedre det.
Michal Kuczkowski
Michal KuczkowskiDoktor
Michal Kuczkowski ble med oss i 2019, som en strategisk investor. Han er svært dyktig på markedsføring, og i tillegg lærer han masse i Kina om telefon service. Han er veldig nysgjerrig og engasjert, og ønsker å bli best mulig på dette området.

Kunnskap

Iphone Reperasjon 100%
Diagnostikk 100%
Utskifting av Skjermer 100%
Reparere Samsung-telefoner 50%
Reparere Huawei-telefoner 95%
Reparere Sony-telefoner 95%
Reparere Ipad 95%
Kombinerer styrker og kunnskap 100%

Kunnskap

Iphone Reperasjon 46%
Diagnostikk 43%
Utskifting av Skjermer 34%
Reparere Samsung-telefoner 42%
Reparere Huawei-telefoner 50%
Reparere Sony-telefoner 39%
Reparere Ipad 36%
Kombinerer styrker og kunnskap 28%

Vi tar imot postordre ifra hele Norge

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.